top of page
Tjitske Mulder-Hettema liggend.jpg

Tjitske Mulder-Hettema

/

  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon

Tjitske Mulder werd geboren op 31 augustus 1975 te Akkrum. In het dagelijks leven is zij werkzaam als topstylist bij Le Salon Hairstyling in Joure en werkt ze als zangcoach bij Tooncentrum in Joure.

 

Eén van haar grootste passies is zingen. Vanaf jonge leeftijd zong ze in verschillende koren, min of meer aangestoken door haar vader die een zeer verdienstelijk koorzanger en solist was. Ze volgde zanglessen bij zangschool Vocaliezz in Heerenveen en bij Sing Friesland in Akkrum. Verder heeft ze verschillende workshops gedaan bij CT Zangzaak en 1-2-Sing in Groningen.

Tjitske is één van de organisatoren van We Want More Vocal Group. Naast de organisatie van deze vocal group houdt ze zich bezig met de presentatie en choreografie. Ze zingt zelf ook in deze vocal group. Verder is Tjitske leadzangeres van de band Tzjil. Samen met haar partner Lars Mulder verzorgt ze regelmatig kleinschalige optredens.

Ze voelt zich helemaal thuis op het podium. De muziek van Queen zal door haar op een geheel eigen wijze worden uitgewerkt.

bottom of page